“Tarajal” inicia el Cinema Refugiat, el nostre cinefòrum

El divendres 10 de març el CRAC acollirà la projecció del documental Tarajal: desmuntant la impunitat de la frontera sud que Rubí Acull ha organitzat en el marc del Cinema Refugiat, un cinefòrum que pretén obrir debat sobre qüestions que afecten les persones refugiades.

Tarajal, un documental de Metromuster (els creadors del cèlebre Ciutat Morta), recorda el cas de les quinze persones que el 2014 van morir intentant nedar fins a la platja de Tarajal, a Ceuta. Aquell dia, la Guàrdia Civil va intentar repel·lir-ne l’arribada amb bales de goma i pots de fum. Tot i l’escàndol mediàtic que va suposar, les autoritats espanyoles no han assumit responsabilitats, ni els responsables han pagat pels seus crims.

Tarajal ens fa present la frontera sud, que en les actuals circumstàncies sembla que s’ha deixat de banda. És per això que ens fa especial il·lusió presentar-vos Cinema Refugiat amb la projecció i debat d’aquest documental, i especialment perquè comptarem amb la presència dels creadors del documental.

No t’ho perdis!