Cinema Refugiat només acaba de començar

El divendres passat vam encetar el Cinema Refugiat, el cinefòrum de Rubí Acull amb la projecció de Tarajal, documental de Metromuster. Ens va acompanyar Xavier Artigas, un dels directors del treball, gràcies al qual vam poder encetar un interessant debat després de la projecció: es va posar en relleu que cal no oblidar el racisme estructural com una part molt important del repte que se’ns planteja com a societat.

Des de Rubí Acull, volem agrair a Metromuster la seva feina i la seva col·laboració per la projecció i el debat. També, evidentment, a tots els que us vau acostar a prendre part de l’activitat i a dir-hi la vostra.

Us convidem a tots a venir a les properes projeccions, que seran els divendres alterns a les 19.30 al CRAC, com en aquesta primera ocasió. Aquest divendres dia 17 de març us oferirem To Kyma. Rescat al mar Egeu , documental que se centra en els primers passos de Proactiva Open Arms, un grup de socorristes que van decidir viatjar a les costes gregues per ajudar en el desastre humanitari que s’estava produint en esclatar la guerra a Síria.

Cartell del cinefòrum
Cartell del cinefòrum

Tampoc us perdeu els que seguiran:

  • Astral, de Jordi Évole i Ramón Lara (7 d’abril )
  • Refugiados, camino a ninguna parte, d’Unax Blanco i Asier García (21 d’abril )
  • My friend, de Paulí Subirà i Carles Prats (5 de maig )